Konvaljen 1 Student

Konvaljen 1 Student

Falkenbergshuset var en gång i tiden ett hem för mindre bemedlade Kalmarbor, numera är fastigheten ombyggd till studentbostäder och här kan vi erbjuda 30 studentboenden. I ombyggnationen har tidsenliga detaljer bevarats i huset vilket skapar en historisk atmosfär till studentboenden.

Tidsenliga detaljer är bevarade i huset vilket skapar en historisk atmosfär. I fastigheten finns 30 moderna omöblerade studentbostäder. 26 av bostäderna ligger på första och andra våningen och har egen toalett med dusch men gemensamt allrum och kök på varje våning. Det finns tre stycken tvårumslägenheter med eget trinettkök. I källaren finns 4 korridorrum med gemensamt kök och delad WC/dusch.

På vindsvåningen finns ytterligare fyra rum; två på var sida. Dessa rum är utrustade med eget minikök, men toalett och dusch delas med rummet intill. Gemensam tvättstuga i källaren.

Gemensamhetsgarage och parkeringsplatser i anslutning till kvarteret finns att hyra för dig som bor här. Bilplatserna är enbart avsedda för Kalmarhems kunder som bor i kvarteret Konvaljen.

För många studenter är det viktigt med en bra bredbandsuppkoppling. I våra studentbostäder ingår studentanslutning med en tillkommande månadskostnad. Här kan du läsa mer om det!

Fakta

  • Adress: Ståthållaregatan 44C
  • Antal studentbostäder: 30
  • Lägenhetsstorlekar: 1-2 rum med delat kök, 1 rum med kokskåp och delad wc, 2 rum med kokskåp
  • Hustyp: trevåningshus
  • Fastigheterna är utrustade med passersystem