Du är nu vid innehållet

Mitt boende

Här har vi samlat bra-att-ha information, råd och tips till dig som bor hos oss på Kalmarhem!

Om du vill se detaljer kring just ditt boende, som exempelvis din hyresavi eller göra en felanmälan, loggar du in på Mina Sidor.

Felanmälan och jour

Om något inte fungerar eller går sönder gör du en felanmälan här på webbsidan och Mina Sidor. Jouren kontaktar du på 0480 – 44 75 99 i akuta ärenden vid fara för fastighet. Trygghetsjouren Avarn kontaktar du på 0480 – 225 20 om du blir störd i bostaden under kvällar, nätter och helger. På kontorstid kontaktar du Kundservice. Se kontaktuppgifter och öppettider.

Kalmarhems Boskola

Vi finns till för dig om något i din bostad går sönder eller inte fungerar som det ska – men vissa saker kan du snabbt fixa själv, på egen hand! Här har vi samlat 7 korta instruktionsfilmer som visar sådant som är bra att kunna om du behöver fixa något i och kring din bostad. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller göra en felanmälan om det är något du behöver hjälp med.

Nyckel i tub

När vi på Kalmarhem ska utföra servicearbeten hos dig behöver vi komma in i din bostad. Om du inte kommer vara hemma under tiden vi utför servicearbetet kan du hänga din nyckel i kedjan som är fäst i tuben. Vi har ingen huvudnyckel till din lägenhet utan kan enbart öppna tublåset som sitter intill eller i din ytterdörr och vi går aldrig in i din bostad utan ditt medgivande. För att du ska känna igen oss när vi kommer hem till dig bär vi alltid på vår Kalmarhem-legitimation. Att du känner dig trygg och säker är viktigt för oss!

Vår kundprislista

Har du tappat bort din tvättstugenyckel? Eller vill du ha en extra passerbricka?

Se våra aktuella priser i vår kundprislista.

Kundprislista 2019.

Bor du i en fastighet med porttelefon?

Porttelefonen kan användas av dig som meddelar ditt telefonnummer till oss, det går även bra att kontakta kundservice i efterhand om du t.ex. fått ett nytt telefonnummer.

Instruktioner till hur du använder porttelefonen finns här

Ny söka​​​​​​​nde?

För att kunna söka bostad hos oss måste du finnas registrerad i vår bostadskö.

Bli sökande