Du är nu vid innehållet

Mitt boende

Här har vi samlat bra-att-ha information, råd och tips till dig som bor hos oss på Kalmarhem!

Om du vill se detaljer kring just ditt boende, som exempelvis din hyresavi eller göra en felanmälan, loggar du in på Mina Sidor.

Trygghet och trivsel

Att du som bor hos oss trivs och känner dig trygg i ditt kvarter är otroligt viktigt för oss. Som boende i ett flerfamiljshus finns många möjligheter till gemenskap och trivsel, men det ställer också krav på att visa hänsyn och att inte störa dina grannar, oavsett tid på dygnet. Läs mer om trygghet och trivsel

Kalmarhems Boskola

Vi finns till för dig om något i din bostad går sönder eller inte fungerar som det ska – men vissa saker kan du snabbt fixa själv, på egen hand! Här har vi samlat 7 korta instruktionsfilmer som visar sådant som är bra att kunna om du behöver fixa något i och kring din bostad.

Håll dig informerad!

Vi vill att du ska veta vad som händer i din fastighet och i ditt bostadsområde. Det kan handla om planerade, men även oplanerade saker (tillfällig vattenavstägning, rensning i gemensamma utrymmen etc.) som vi behöver informera dig om. Det är därför viktigt att vi har aktuella kontaktuppgifter till dig. Gå in på mina sidor och kontrollera att vi har korrekt för- och efternamn, mobilnummer och e-postadress. Tack på förhand!

Hem till dig

Som kund hos oss får du vår kundtidning Hem till dig två gånger per år. I den kan du läsa om våra pågående och kommande projekt och annat som är aktuellt för dig som bor hos oss.

Hem till dig vår/sommar 2020

Hem till dig höst/vinter 2020

Sociala medier

Vi finns även på sociala medier, följ oss gärna! Du hittar oss på FacebookInstagram, och LinkedIn.

Vår kundprislista

Har du tappat bort din tvättstugenyckel? Eller vill du ha en extra passerbricka? Se våra aktuella priser i vår kundprislista.

Kundprislista 2020

Bor du i en fastighet med porttelefon?

Porttelefonen kan användas av dig som meddelar ditt telefonnummer till oss, det går även bra att kontakta kundservice i efterhand om du t.ex. fått ett nytt telefonnummer. Instruktioner till hur du använder porttelefonen finns här

Texten uppdaterades: 12 november, 2020