Du är nu vid innehållet

Kvarterslokal

Planerar du för ett 60-årsfirande, barnkalas eller en dopfika? Runt om i våra bostadsområden finns kvarterslokaler i olika storlekar som kan hyras av dig som bor hos oss.

Hur går det till?

Använd kontaktformuläret längst ned på denna sida för att skicka en förfrågan om att hyra kvarterslokal. Vänligen observera att Kalmarhems kvarterslokaler endast kan hyras av dig som bor hos Kalmarhem. Du måste stå skriven på ett bostadskontrakt för att ha möjlighet att hyra lokalen.

Nycklar kvitteras ut och återlämnas i vår Bobutik på Larmtorget. Vid nyckelkvitteringen får du mer information om ordningsregler och den besiktning som sker av lokalen innan nycklarna återlämnas till oss. Du som hyr lokalen ska alltid närvara vid besiktningen.

I våra kvarterslokaler gäller våra ordinarie trivsel och ordningsregler, vilket innebär att vi visar hänsyn till våra grannar och anpassar nivån på musik och andra ljud så att ingen blir störd. Om vår störningsjour behöver rycka ut debiteras du en kostnad på 1 500 kronor. Det är inte tillåtet att röka eller ha djur i eller i anslutning till lokalen.

Bokning av kvarterslokal kostar 500 kr/bokning (max 3 dygn) och debiteras på nästkommande hyresavi vid utlämning av nycklar.

Övernattningsmöjlighet

I några av våra kvarterslokaler, Bystugan (Norrliden) och Bergkristallen (Oxhagen), finns det även möjlighet till övernattning för långväga gäster.  I övernattningsrummen finns utrymme för totalt 4 personer. Medtag eget sänglinne. Täcken och kuddar finns att låna i kvarterslokalen.

Badrum med dusch och wc finns i lokalerna.

Våra kvarterslokaler

Nedan hittar du en lista över våra kvarterslokaler och hur många personer som ryms. Vilken utrustning som finns (porslin, bestick, glas, kaffekokare etc.) kan skilja sig våra kvarterslokaler emellan.

Lokal Information Övrigt
Bystugan
Norrliden, Småland lejons v. 9
Plats för 50 personer
Bergkristallen
Oxhagen, Arrheniusg. 26
Plats för 50 personer
Gula stugan
Stensberg, Stensbergsv. 11
Plats för 30 personer Bokas genom kontaktperson Bernt Arvidsson, 073-6710399

Bystugan

 

 

 

 

Bergkristallen

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan kvarterslokal

Använd kontaktformuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan till oss. OBS! Gula stugan bokas separat genom kontaktperson Bernt Arvidsson 073-6710399.

Boka kvarterslokal

  • Osäker på vilket lägenhetsnummer du har? Du hittar det på Mina sidor.