Du är nu vid innehållet

Digitala parkeringstillstånd

Till alla våra bilplatser, förutom våra garage samt bilplatserna i kv. Fältet, behövs ett digitalt parkeringstillstånd via parkeringsappen Mobill Parkering. För att få ditt digitala parkeringstillstånd laddar du ner parkeringsappen Mobill Parkering kostnadsfritt till din mobiltelefon. I appen anger du bilens registreringsnummer som automatiskt kopplas ihop med ditt bilplatsavtal hos oss genom ditt mobilnummer.

Instruktioner för att få ditt digitala parkeringstillstånd hittar du här!

Om du får upp ett felmeddelande, vänligen hör av dig till Mobills kundservice. Kontaktuppgifter hittar du på mobill.se.

Vanliga frågor

Har du inget mobilnummer?

Om du har ett fast telefonnummer anger du ditt registreringsnummer via mobill.se istället för i appen. Har du varken mobilnummer eller ett fast telefonnummer kontaktar du Mobills kundservice för att få hjälp.

Vad gör du om du byter mobilnummer?

Om du får ett nytt mobilnummer uppdaterar du det på Mina sidor via kalmarhem.se och kontaktar sedan Mobills kundservice.

Kan du registrera din sambos bil fast du står på avtalet?

Ja, det går bra att ange registreringsnumret till din sambos bil. Köper du en ny bil kan du byta registreringsnummer direkt i appen. Det går inte ha mer än ett aktivt registreringsnummer för samma bilplats.

Hur gör du om du har fler bilplatser?

Om du hyr fler än en bilplats hos oss anger du ett registreringsnummer till respektive plats.

Vad behöver du göra när du sagt upp din bilplats?

När du har lämnat in din uppsägning till Kalmarhem registrerar vi det hos Mobill, så du behöver inte göra något i appen för att avsluta ditt digitala parkeringstillstånd. Slutdatum för ditt parkeringstillstånd visas automatiskt i appen.