Vad roligt att du vill bli sökande hos oss!

Du är nu vid innehållet

Bli sökande

Vi har ca 5000 bostäder i olika storlekar med olika förutsättningar utspridda i flera olika områden runt om i Kalmar. Vi erbjuder såväl traditionella bostäder som studentbostäder och trygghetsbostäder.

Har du hittat en lägenhet som du är intresserad av? Då måste du först och främst vara registrerad sökande hos oss!

Köpoäng

När du är registrerad börjar dina köpoäng räknas. Du får en (1) poäng per dag räknat från det datumet du registrerade dig hos oss. Tänk på att logga in minst en gång var tolfte månad (dvs. en gång per år) – gör du inte det kommer din kötid automatiskt försvinna och vi har ingen möjlighet att återställa förlorad tid.

För att anmäla ditt intresse på de lediga objekt som du är intresserad av måste du först logga in med dina uppgifter och skapa en sökprenumeration. Genom att skapa en sökprenumeration kan du ange vilka önskemål du har för din nya bostad och när vi publicerar ett objekt som matchar dina önskemål kommer du att få en notifikation via mejl om att det finns ett objekt att söka som matchar dina önskemål!

På alla våra objekt finns det ett angivet datum för när du senast kan anmäla ditt intresse. När detta datum har passerat skickas ett erbjudande ut via mejl till de med högst köpoäng (dvs. längst kötid) av de som anmält intresse för samma objekt. I erbjudandet står också viktig information som t.ex. vem du ska kontakta för visning, om visning erbjuds. När du har fått ett erbjudande ska du inom angiven tid tacka Ja eller Nej via Mina Sidor.