Du är nu vid innehållet

Skötselråd

Om du upptäcker ett fel i din lägenhet kan du enkelt göra en felanmälan digitalt på Mina sidor, men ibland är det kanske ett fel som du skulle kunna lösa på egen hand!

Här har vi samlat bra-att-ha information om hur du bland annat byter säkring och rensar avlopp i dusch och handfat. Här hittar du även information om hur du tar hand om din bostad på bästa sätt!

Kalmarhems Boskola

Vi finns till för dig om något i din bostad går sönder eller inte fungerar som det ska – men vissa saker kan du snabbt fixa själv, på egen hand! Här har vi samlat 7 korta instruktionsfilmer som visar sådant som är bra att kunna om du behöver fixa något i och kring din bostad. Du är alltid välkommen att kontakta oss eller göra en felanmälan om det är något du behöver hjälp med.

Bor du i en lägenhet med tillhörande uteplats och/eller trädgårdstäppa?

För många är uteplatsen en värdefull del av boendet. Frukost i morgonsolen, en liten täppa att odla på eller en yta att vistas på tillsammans med familj och vänner. För att din uteplats ska må bra och vara representativ för en lägenhet hos Kalmarhem har vi sammanfattat våra skötselinstruktioner i en folder som vi hoppas ska underlätta för dig i ditt trädgårdsarbete. Har du några frågor eller funderingar gällande din uteplats kan du självklart vända dig till din bovärd!

Skötsel av trädgårstäppa och planteringsyta