Du är nu vid innehållet

Jobba hos oss

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet.

På Kalmarhem arbetar drygt 70 kunniga medarbetare i varierande åldrar inom många olika områden och yrkesroller. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, gemenskap och trygghet.

Det brukar heta att om du tar hand om dina medarbetare, så tar de hand om kunderna. För Kalmarhem som för alla andra tjänsteföretag är medarbetarna vår viktigaste resurs och nyckeln till framgång.

När vi arbetar med rekrytering utgår vi från vilka kvalifikationer och personliga egenskaper som behövs för en viss tjänst. Vi gör en så kallad kravspecifikation som ligger till grund för såväl annonsering som de urval vi gör bland ansökningar i ett senare skede. På det sättet hoppas vi bygga en kompetent organisation med medarbetare som trivs och känner sig trygga i att de har de verktyg de behöver för sina roller och för att utveckla såväl sig själva som Kalmarhem som företag.

Vår värdegrund

Med vårt engagemang ska vi tillsammans göra skillnad. Genom medvetna val verkar vi tillsammans för en bättre värld, och med stort mod och öppet sinne ska vi tillsammans skapa nya möjligheter. Med ett öppet, ärligt och respektfullt sätt bidrar vi till ETT Kalmarhem.

Great Place To Work

Vi är Great Place To Work®-certifierade, läs mer här!

 

 

 

 

 

 

 

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster.

 

 

Texten uppdaterades: 16 augusti, 2021