Konvaljen 1 (Gamla)

Konvaljen 1 (Gamla)

I kvarteret Konvaljen (Gamla) bor du i ett naturskönt och lugnt kvarter beläget cirka 2 kilometer söder om centrum. Som boende i kvarteret har du cykelavstånd till stadskärnan samtidigt som en otroligt vacker natur finns alldeles runt hörnet

Kvarteret Konvaljen (Gamla) består av åtta stycken höghus där majoriteten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I kvartersområdet finns flera gemensamhetsytor för grannarna att umgås på, en lekplats för små barn och stora gräsytor som gärna bjuder in till bollspel. Här finns även en gemensam fritidslokal som är möjlig att boka för dig som är hyresgäst. Miljöhus för sorterade sopor finns i området. Matavfall och husavfall slängs i moloker som finns där intill. Under 2018-2020 har det gjorts stora satsningar på kvarterets utemiljö.

Stensbergsvägen 13- 23

På Stensbergsvägen 13-23 finns en gemensam tvättstuga i varje hus, denna hittar du vid källarentrén. Hiss finns likaså i samtliga hus och tar dig till alla våningsplan utom till våningsplan 1 (gäller ej Stensbergsvägen 21).

Gemensamhetsgarage under husen på 13-23 och parkeringsplatser i anslutning till kvarteret finns att hyra och är endast avsedda för boende i Konvaljen. Här finns även laddplats att hyra för dig med elbil!

Fakta

  • Adress: Stensbergsvägen 13-23
  • Byggnadsår: 1920 (Falkenbergshuset), 1972 (Stensbergsvägen/Konvaljen)
  • Hustyp: Sjuvåningshus
  • Antal lägenheter: 204
  • Lägenhetsstorlekar: 1 rum med kokvrå, 1-4 rum och kök
  • Fastigheterna är utrustade med passersystem
  • Individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning

Underhåll

Kv. Konvaljen 1 – Hissbyte

Planerad start 22 augusti 2022 / Beräknas klart 16 december 2022

Under hösten/vintern 2022 installerar vi nya hissar på Stensbergsvägen 13, 17, 21 och 23. Arbetet innebär att hissen i respektive hus kommer vara avstängd under 5 veckor. Vi säkerställer självklart en funktionell vardag även tillfälligt utan hiss.