Här hittar du alla våra områden. Klicka gärna för mer information och för att se vilka områden som har lediga objekt just nu!

Rinkabyholm

Rinkabyholm är ett lugnt och trivsamt område ca 7,5 km från Kalmar stadskärna. Här bor du med en vacker skogsmiljö runt knuten samtidigt som du har närheten till havet och badmöjligheter, något som gör Rinkabyholm till ett attraktivt område. Mataffär, pizzeria, förskola/skola och fritids finns alldeles i närheten.

Goda kommunikationsmöjligheter finns i form av bussförbindelser och väl utbyggda cykelvägar som tar dig hela vägen in till centrum.

I Rinkabyholm erbjuder vi boende om 2 – 3 rum och kök i markplan. Området tillhör Södra staden, där det planeras för bland annat fler bostäder och ett nytt stadsdelscentrum. Läs mer om planerna för Södra staden.

Underhåll

Kv Koljan 1.3.16 – Upprustning av utemiljön

Planerad start 8 maj 2023 / Beräknas klart 3 november 2023

Under 2023 rustar vi upp utemiljön i kvarteret Koljan 1.3.16. Bland annat planterar vi nya buskar och träd, bygger nytt miljöhus, ökar möjligheterna för cykelparkering under tak, förbättrar den utvändiga belysningen samt förbereder för möjligheten till laddstolpar på kvarterets bilplatser.