Tumlaren 2

Modernt och bekvämt nära centrum!

Intill Gröndalsvägen, med närhet till natursköna Lindö, bygger vi 86 kvadratsmarta bostäder om ett till fyra rum och kök. Samtliga bostäder har ljusa ytskikt och genomgående ekparkett förutom i hall och badrum som har gråa klinkers. Köket är vitt från HTH med en grå marmormönstrad bänkskiva i laminat och beslag i rostfritt stål. I köket finns diskmaskin, kyl och frys (vissa bostäder har kombinerad kyl/frys), ugn med spishäll, fläktkåpa, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat med vitt matt kakel och duschväggar i glas, vägghängd toalett, handdukstork (el), komfortgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk avställningsyta med bänkskiva. Varje bostad har tillgång till ett förråd i källare, markplan eller i samma våningsplan som den egna bostaden. Samtliga bostäder (exkl. ettor) har balkong eller uteplats.

På hustaken finns en stor solcellsanläggning och den el som produceras där täcker stora delar av fastighetselen. Varmvattnet i huset produceras med hjälp av en effektiv värmepump som även den till stor del drivs av solcellerna. Värmen i huset kommer från 100% fossilfri fjärrvärme och den el som behöver köpas in kommer från sol-, vind- och vattenkraft.

Är du intresserad?

För att söka en bostad i Tumlaren 2 måste du vara registrerad som sökande hos oss. Du kan göra intresseanmälan fram till och med 19 september. Registrera dig gör du enklast här på vår hemsida, men vi kan såklart hjälpa dig om du besöker oss i vår Bobutik. Du måste vara minst 18 år för att kunna registrera dig som sökande. När du är registrerad och har startat en sökprenumeration för lägenhet börjar dina köpoäng räknas och du får då en (1) poäng per dag. Köpoängen är personliga och kan inte överlåtas eller slås ihop med en annan persons poäng. Om du redan har ett bostadskontrakt hos oss kan du tillgodoräkna dig din boendetid. Logga in på mina sidor, se över från vilket datum du har dina köpoäng ifrån. Stämmer inte datumet med ditt senaste kontraktsdatum, ber vi dig kontakta oss så hjälper vi dig. Tänk på att om du har ett befintligt bostadsavtal hos oss är uppsägningstiden tre (3) månader.

Läs gärna igenom våra uthyrningsregler och krav.

Erbjudande och visning
När sista dagen för intresseanmälan har passerat skickas ett erbjudande ut via mejl till de med högst köpoäng (dvs. längst kötid). Innan ett erbjudande skickas ut gör vi kontroller enligt vår uthyrningspolicy. Om du inte uppfyller våra krav och villkor, kommer erbjudandet gå vidare till personen med högst poäng efter dig. Du kan tacka ja till flera bostäder inom projektet. Skulle du få chans till fler än en bostad kommer kontraktet att slumpas vilket innebär att du inte kan rangordna dina val. Det är därför viktigt att du endast tackar ja till det du faktiskt är intresserad utav. När du har fått ett erbjudande ska du inom angiven tid tacka Ja eller Nej via Mina sidor. Du kan tacka Nej till samtliga erbjudanden utan att dina poäng påverkas.

Mer information om eventuella visningar kommer inom kort.

Bostadsavtal
När svarstiden för erbjudandet har gått ut kommer den med högst köpoäng och som tackat Ja till lägenheten erbjudas ett bostadsavtal och vid det tillfället nollställs dina köpoäng. Poängen nollställs oavsett om du signerar ditt blivande bostadsavtal eller inte, alltså om du väljer att makulera bostadsavtalet. Tänk på att om du har flera pågående intresseanmälningar kommer dessa samtidigt att raderas. Avtalet skickas digitalt via mejl för e-signering med BankID. Kontakta oss snarast möjligt om du inte kan signera avtalet med BankID.

Fakta kvarteret Tumlaren

  • Adresser: Tolvmannagatan 10,12,14,16,18,20,22,24.
  • Antal bostäder: 86
  • Bostadstyp: 1 – 4 rum och kök.
  • Hustyp: Samtliga hus är fyrvåningshus, med undantag från Tolvmannagatan 12 som har tre våningar och Tolvmannagatan som har åtta våningar.
  • Individuell mätning av varmvattenförbrukning
  • Rökfritt boende
  • Bilplatser: 42, varav sju laddplatser för elbil eller plug-in hybrid. Är du intresserad av en bilplats startar du en sökprenumeration för bilplats och söker därefter lediga bilplatser via Mina sidor under hösten 2021. Dessa bilplatser kan enbart hyras av kunder med kommande bostadsavtal i kv. Tumlaren 2. För dig som har behov av en bilplats för handikapp, kontakta kundservice.
  • Inflyttning: Tolvmannagatan 14-24 har inflyttning 2022-04-01. Tolvmannagatan 10-12 har inflyttning 2022-05-01.
  • Uthyrning: Påbörjas i slutet av juli 2021.
Antal rum Kvm Antal Hyresspann*
1 rok 34 – 36 8 4 985 – 5 668
2 rok 47 – 68 32 6 611 – 8 797
3 rok 67 – 73 28 8 413 – 9 663
4 rok 77 – 83 18 9 689 – 10 967

* Hyresspannet är preliminärt med reservation för mindre justeringar.

Digital visning

1 rok

2 rok

3 rok

4 rok

icon

 

Rumsbeskrivning

 GOLV: Gråa klinkers i hall, 33×33 cm. Resterande rum har 3-stavsparkett i ek.
 INNERVÄGGAR:  Vita, färgkod S1502-Y.
 INNERTAK:  Vita.
 INNERDÖRRAR:  Vita, släta.
BALKONG: Balkong består av klarglas/frostat glas, förutom i 4 ROK i hus A, där balkongen är infälld. Eluttag och belysning finns. Balkongdörren är i glas med vred. Vädrings- och barnspärr finns.
BALKONG – ÖVRIGT:
Balkongerna på övre plan har inget tak ovanför.

Kattnät får sättas upp så länge det inte förankras i fasaden eller på ett sådant sätt att det kan skada balkongen. Återställning till ursprungligt skick ska vara möjligt. Färgen ska vara transparent.

Om du önskar sätta upp ett balkongskydd är färgkoden svart.

FÖNSTER: 3 glasfönster. Vädringsspärr finns på samtliga fönster.
FÖNSTERBÄNK:  Kalksten.
PERSIENNER: Ingår.
GARDEROBER/FÖRVARING:  Garderober från HTH med vita släta dörrar och handtag i rostfritt stål. Hyllplan med klädstång, Mjukstängande gångjärn.

Anpassa din garderob efter dina behov! Du kan enkelt komplettera dina garderober med inredning i form av ex. trådbackar. Använd HTH’s egna sortiment eller annat system som faller dig i smaken.

KLÄDKAMMARE:  

 

I de bostäder där klädkammare finns ingår ett hyllplan och en klädstång. Resterande utrymme är oinrett för egen anpassning.
KÖK: Vitt kök med släta luckor (HTH) med handtag i rostfritt stål. Mjukstängande gångjärn. Bänkskiva i grå marmormönstrad laminat.
KÖK/VITVAROR:
Spis (Glashäll), kyl och frys (i 1 ROK samt 2 ROK finns kyl/frys), inbyggd micro, diskmaskin.
FLÄKT/SPISKÅPA: Volymkåpa (se bild)
GOLV BADRUM/WC:  Cementgrå klinkers 20×20, 10×10 i duschhörnan.
VÄGG BADRUM/WC: Kakel vitt matt 20×40.
INREDNING BADRUM:

 

Vägghängd WC, kommod, spegelskåp, el-handdukstork, duschväggar i glas, tvättmaskin, torktumlare från Elektrolux, bänkskiva, överskåp, komfortgolvvärme, toalettpappershållare, eluttag, krokar. Tvättpelare finns i 1 ROK.
BELYSNING: Spegelskåp, WC-tak, bänkbelysning i kök. Krok och eluttag finns i samtliga tak/rum.
INTERNET/TV/TELE: Fiberanslutning, möjlighet till internet via fiber. Läs mer om Tv, bredband och telefoni här.
ÖVRIGT: Gardinfäste finns.

Kvarteret Tumlaren är ett rökfritt kvarter,  det gäller den egna bostaden likväl som på balkong, uteplats, utemiljö och gemensamma utrymmen. Läs mer om rökfritt boende här.

Bilder

Exempelbilder från en trea. Klicka på bilderna för att förstora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Områdeskarta

 

 

 

 

 

 

 

Planritningar

Tolvmannagatan 12, 10. Våning 1

Tolvmannagatan 12, 10. Våning 2

Tolvmannagatan 12, 10. Våning 3

Tolvmannagatan 10. Våning 4

Tolvmannagatan 18, 16, 14. Våning 1

Tolvmannagatan 18, 16, 14. Våning 2

Tolvmannagatan 18, 16, 14. Våning 3

Tolvmannagatan 18, 16, 14. Våning 4

Tolvmannagatan 24, 22, 20. Våning 1

Tolvmannagatan 24, 22, 20. Våning 2

Tolvmannagatan 24, 22, 20. Våning 3

Tolvmannagatan 24, 22, 20. Våning 4

Tolvmannagatan 24. Våning 5

Tolvmannagatan 24. Våning 6

Tolvmannagatan 24. Våning 7

Tolvmannagatan 24. Våning 8

Fakta om området

Norrgårdsgärdet är ett attraktivt område ca 1 km norr om stadskärnan. Här bor du med närheten till stadskärnan och dess fulla utbud av butiker, restauranger, caféer, vårdcentral, skolor och service. Ett stenkast bort finns simhall, sporthall och ishall. Vacker, lummig natur och badmöjligheter finns också det på bekvämt avstånd. I Norrgårdsgärdet finns goda kommunikationsmöjligheter och på fina cykelvägar tar du dig smidigt in till centrum.