Tumlaren 2

Modernt och bekvämt nära centrum!

Intill Gröndalsvägen, med närhet till natursköna Lindö, bygger vi 86 kvadratsmarta bostäder om ett till fyra rum och kök. Samtliga bostäder har ljusa ytskikt och genomgående ekparkett förutom i hall och badrum som har gråa klinkers. Köket är vitt från HTH med en grå marmormönstrad bänkskiva i laminat och beslag i rostfritt stål. I köket finns diskmaskin, kyl och frys (vissa bostäder har kombinerad kyl/frys), ugn med spishäll, fläktkåpa, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn. Badrummet är helkaklat med vitt matt kakel och duschväggar i glas, vägghängd toalett, handdukstork (el), komfortgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare och en praktisk avställningsyta med bänkskiva. Varje bostad har tillgång till ett förråd i källare, markplan eller i samma våningsplan som den egna bostaden. Samtliga bostäder (exkl. ettor) har balkong eller uteplats.

På hustaken finns en stor solcellsanläggning och den el som produceras där täcker stora delar av fastighetselen. Varmvattnet i huset produceras med hjälp av en effektiv värmepump som även den till stor del drivs av solcellerna. Värmen i huset kommer från 100% fossilfri fjärrvärme och den el som behöver köpas in kommer från sol-, vind- och vattenkraft.

Visningsfilm och exempelbilder

På våra sociala medier finns en visningsfilm från en trea. Vänligen observera att planlösningen i filmen enbart är en variant av hur en bostad med tre rum och kök kan se ut.

Länk till film på Facebook

Länk till film på Instagram

Exempelbilder från en trea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Digital visning

1 rok

2 rok

3 rok

4 rok

 

Är du intresserad?

Intresseanmälan för Tumlaren 2 är nu stängd.

Erbjudande
När sista dagen för intresseanmälan har passerat skickas ett erbjudande ut via mejl till de med högst köpoäng (dvs. längst kötid). Innan ett erbjudande skickas ut gör vi kontroller enligt vår uthyrningspolicy. Om du inte uppfyller våra krav och villkor, kommer erbjudandet gå vidare till personen med högst poäng efter dig. Du kan tacka ja till flera bostäder inom projektet. Skulle du få chans till fler än en bostad kommer kontraktet att slumpas vilket innebär att du inte kan rangordna dina val. Det är därför viktigt att du endast tackar ja till det du faktiskt är intresserad utav. När du har fått ett erbjudande ska du inom angiven tid tacka Ja eller Nej via Mina sidor. Du kan tacka Nej till samtliga erbjudanden utan att dina poäng påverkas.

Bostadsavtal
När svarstiden för erbjudandet har gått ut kommer den med högst köpoäng och som tackat Ja till lägenheten erbjudas ett bostadsavtal och vid det tillfället nollställs dina köpoäng. Poängen nollställs oavsett om du signerar ditt blivande bostadsavtal eller inte, alltså om du väljer att makulera bostadsavtalet. Tänk på att om du har flera pågående intresseanmälningar kommer dessa samtidigt att raderas. Avtalet skickas digitalt via mejl för e-signering med BankID. Kontakta oss snarast möjligt om du inte kan signera avtalet med BankID.

Fakta kvarteret Tumlaren

 • Adresser: Tolvmannagatan 10,12,14,16,18,20,22,24.
 • Antal bostäder: 86
 • Bostadstyp: 1 – 4 rum och kök.
 • Hustyp: Samtliga hus är fyrvåningshus, med undantag från Tolvmannagatan 12 som har tre våningar och Tolvmannagatan som har åtta våningar.
 • Individuell mätning av varmvattenförbrukning
 • Rökfritt boende
 • Bilpool: En dElbilsbilpool med två bilar kommer att finnas i kvarteret. Här kan du läsa mer om dElbilspoolen!
 • Bilplatser: 41, varav sex laddplatser för elbil eller plug-in hybrid. Är du intresserad av en bilplats startar du en sökprenumeration för bilplats och söker därefter lediga bilplatser via Mina sidor under hösten 2021. Dessa bilplatser kan enbart hyras av kunder med kommande bostadsavtal i kv. Tumlaren 2. För dig som har behov av en bilplats för handikapp, kontakta kundservice.
 • Inflyttning: Tolvmannagatan 14-24 har inflyttning 2022-04-01. Tolvmannagatan 10-12 har inflyttning 2022-05-01.
 • Uthyrning: Påbörjades i juli 2021. Intresseanmälan för Tumlaren 2 är nu stängd.
 • Förråd: Till varje bostad ingår ett förrådsutrymme. Vart förrådet finns placerat framgår på respektive objektsbeskrivning.

 

 

Rumsbeskrivning

 GOLV: Gråa klinkers i hall, 33×33 cm. Resterande rum har 3-stavsparkett i ek.
 INNERVÄGGAR:  Vita, färgkod S1502-Y.
 INNERTAK:  Vita.
 INNERDÖRRAR:  Vita, släta.
BALKONG:

 

Balkong består av klarglas/frostat glas, förutom i 4 ROK i hus A, där balkongen är infälld. Eluttag och belysning finns. Balkongdörren är i glas med vred. Vädrings- och barnspärr finns.
BALKONG – ÖVRIGT:
Balkongerna på övre plan har inget tak ovanför.

Kattnät får sättas upp så länge det inte förankras i fasaden eller på ett sådant sätt att det kan skada balkongen. Återställning till ursprungligt skick ska vara möjligt. Färgen ska vara transparent.

Om du önskar sätta upp ett balkongskydd är färgkoden svart.

FÖNSTER: 3 glasfönster. Vädringsspärr finns på samtliga fönster.
FÖNSTERBÄNK:  Kalksten.
PERSIENNER: Ingår.
GARDEROBER/FÖRVARING:

 

 

 

 

 

Garderober från HTH med vita släta dörrar och handtag i rostfritt stål med mjukstängande  gångjärn. Hyllplan med klädstång.

Anpassa din garderob efter dina behov och komplettera med inredning i form av t.ex. trådbackar. Använd HTH’s egna sortiment eller annat system som faller dig i smaken. Garderoberna har måtten 60×60 cm.

KLÄDKAMMARE:  

 

I de bostäder där klädkammare finns ingår ett hyllplan och en klädstång. Resterande utrymme är oinrett för egen anpassning.
KÖK:

 

Vitt kök med släta luckor (HTH) med handtag i rostfritt stål. Mjukstängande gångjärn. Bänkskiva i grå marmormönstrad laminat.
KÖK/VITVAROR:
Spis (Glashäll), kyl och frys (i 1 ROK samt 2 ROK finns kyl/frys), inbyggd micro, diskmaskin.
FLÄKT/SPISKÅPA: Volymkåpa (se bild)
GOLV BADRUM/WC:  Cementgrå klinkers 20×20, 10×10 i duschhörnan.
VÄGG BADRUM/WC: Kakel vitt matt 20×40.
INREDNING BADRUM:

 

 

Vägghängd WC, kommod, spegelskåp, el-handdukstork, duschväggar i glas, tvättmaskin, torktumlare från Elektrolux, bänkskiva, överskåp, komfortgolvvärme, toalettpappershållare, eluttag, krokar. Tvättpelare finns i 1 ROK.
BELYSNING: Spegelskåp, WC-tak, bänkbelysning i kök. Krok och eluttag finns i samtliga tak/rum.
INTERNET/TV/TELE: Fiberanslutning, möjlighet till internet via fiber. Läs mer om Tv, bredband och telefoni här.
ÖVRIGT:

 

 

 

Gardinfäste finns.

Kvarteret Tumlaren är ett rökfritt kvarter,  det gäller den egna bostaden likväl som på balkong, uteplats, utemiljö och gemensamma utrymmen. Läs mer om rökfritt boende här.

Områdeskarta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planritningar

Här hittar du planritningar per våningsplan.

Fakta om området

Norrgårdsgärdet är ett attraktivt område ca 1 km norr om stadskärnan. Här bor du med närheten till stadskärnan och dess fulla utbud av butiker, restauranger, caféer, vårdcentral, skolor och service. Ett stenkast bort finns simhall, sporthall och ishall. Vacker, lummig natur och badmöjligheter finns också det på bekvämt avstånd. I Norrgårdsgärdet finns goda kommunikationsmöjligheter och på fina cykelvägar tar du dig smidigt in till centrum.