Blickfånget

Norr om stadskärnan, precis vid infarten till Ljusstaden, är vi först ut med spaden i backen på det som kallas Karlssons äng!

I kvarteret Blickfånget kommer du att bo du i ett barnvänligt och lugnt område ca 4 kilometer från Kalmars stadskärna. Här uppför vi två energieffektiva lamellhus där solceller kommer att installeras på taket.

För dig med elbil kommer vi dessutom erbjuda 6 laddplatser för uthyrning alldeles intill bostaden. Hållbarhet är något som ligger oss varmt om hjärtat, och att du som bor hos oss ska erbjudas en sund och trygg boendemiljö med låg miljöpåverkan är viktigt för oss.

Som boende i kvarteret Blickfånget bor du intill vackra naturomgivningar och strövområden, samtidigt som du har stadens fulla utbud endast en cykeltur bort. Här behöver du inte prioritera bort lugnet och naturen för att bo nära skolor och kommunikationsmöjligheter, det finns nämligen på ett behagligt avstånd alldeles i ditt närområde.

Vi tror på att kvarteret kommer växa upp till ett attraktivt område för familjer att bosätta sig i, och med det i tankarna kommer en majoritet av bostäderna bestå av 3 rum och kök. Här erbjuds bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. En stor och rymlig balkong eller uteplats planeras till varje lägenhet. Goda förvaringsmöjligheter finns i lägenhetsförråd som kommer att uppföras i en direkt anslutning till bostäderna.

Välkommen till kvarteret Blickfånget!

Planritningar

Exempel på planritningar.

2rok
3rok
1rok

 

 

 

 

 

(Klicka på bilderna för att förstora)

Hur gör jag för att anmäla mitt intresse?

Intresseanmälan är möjlig först när vi publicerar lägenheterna som enligt plan kommer ske under våren 2020. För att anmäla intresse på våra lägenheter måste du vara registrerad sökande hos oss. Läs mer om hur vår uthyrning fungerar under våra uthyrningsregler.

Fakta

  • Adress: Alice Babs gata 1A, 1B, 3A, 3B.
  • Antal bostäder: 64
  • Antal rum: 1-4
  • Yta: 35 – 87 kvm
  • Hiss: Ja
  • Bilparkering: 48 st, varav 6 laddplatser för elbil
  • Rökfritt boende
  • Inflyttning:  hösten 2020