Du är nu vid innehållet

Jobba hos oss

När vi arbetar med rekrytering utgår vi från vilka kvalifikationer och personliga egenskaper som behövs för en viss tjänst.

Vi gör en så kallad kravspecifikation som ligger till grund för såväl annonsering som de urval vi gör bland ansökningar i ett senare skede. På det sättet hoppas vi bygga en kompetent organisation med medarbetare som trivs och känner sig trygga i att de har de verktyg de behöver för sina roller och för att utveckla såväl sig själva som Kalmarhem som företag.

Just nu söker vi

Samordningsansvarig för området Trygghet

Vi söker nu en samordningsansvarig inom trygghet, något som vi kallar för en Trygghetsvärd. Denna tjänst skapas i syfte om att både synliggöra och höja nivån på det trygghetsarbete som bedrivs. Arbetets syfte innebär samtidigt att skapa förutsättningar för ett proaktivt arbete med uppbyggnad av struktur, utveckling och implementation av verksamhetens arbete rörande trygghet, för att öka den trygga miljön hos våra hyresgäster.

Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du ansöker. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att ansöka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Reparatör Servicesnickare

Vi söker nu en servicesnickare till vår fastighetsavdelning för att arbeta med reparationer, underhållsinsatser, samt åtgärda upptäckta fel i fastighetsbeståndet. Exempel på reparations- och underhållsarbete kan vara badrumsrenovering, underhåll av fönster och dörrar, fasadreparationer, takreparationer, köksrenovering, åtgärda vattenskador.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom bygg- och snickarbranschen, gärna med yrkesbevis för att följa tjänstens relevanta lagkrav och ramverk. Det är meriterande om du även har kompetens och yrkesbevis inom El, VS och energiteknik.

Här kan du läsa mer om tjänsten och hur du ansöker. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att ansöka.

Varmt välkommen med din ansökan!