Du är nu vid innehållet

Tävla och vinn..

Publicerad: 18 oktober, 2022

Res hållbart och vinn!

Du har väl inte missat att du som boende hos oss har chansen att vinna fina priser, ta del av erbjudanden eller skänka till välgörenhet genom att göra hållbara resval och registrera detta i Betterpoints appen?

Kalmarhem är inte bara partners till projektet Hållbara resval utan även delfinansiärer. Detta eftersom det går helt i linje med vårt hållbarhetsarbete och vår mobilitetstrategi där vi vill ge förutsättningar och öka motivationen till att få fler att resa hållbart.

Här kan du läsa mer om projektet.

Vinn biobiljetter i vår utmaning!

Under perioden 1/10 – 31/10 har du som boende möjligheten att vinna biobiljetter för två personer inkl. en biomeny. I vinstpotten finns 8 vinster där varje vinnare får två biobiljetter samt en biomeny.

Att tävla är enkelt – bara genom att välja en hållbar resa är du med och samlar ”Bettertickets”. Dina Bettertickets används som lotter i utlottningen av vinsten. Ju fler Bettertickets, desto större chans att vinna! 1 km hållbar resa ger dig 1 Bettertickets och du kan tjäna max 2 Bettertickets per dag.

Tävlingsregler

Tävlingen är enbart avsedd för boende hos Kalmarhem.

För att kunna delta i utmaningen måste du stå som kontraktsinnehavare för bostaden.

Efter tävlingsperiodens slut kommer utlottning att ske. Om det vid kontroll av vinnaren visar sig att denna har brutit mot tävlingsreglerna förbehåller sig Kalmarhem rätten att dra tillbaka utlovad vinst och genomföra en ny utlottning.

Vinsten går ej att byta ut, överlåta eller få i kontanter.

Hur gör jag för att gå med i Betterpoints?

Så funkar det – här kan du läsa mer.

 

Hur gör jag för att vara med och tävla?

  1. Gå in på appen Betterpoints och tryck på ”utmaningar”
  2. Leta upp utmaningen “#mittresvalräknas Kalmarhem” och tryck på ”delta i utmaning”
  3. Du är nu med i utmaningen och samlar BetterTickets
  4. OBS! Du som deltog i vår sommarutmaning är automatiskt med och tävlar i vår nya utmaning. Det enda du behöver göra är att fortsätta resa hållbart.