Du är nu vid innehållet

Påfyllning av dELbilar!

Publicerad: 14 september, 2020

Nu utökar Kalmarhem dElbilspoolen med två bilar till Oxhagen! Båda bilarna är stationerade vid Kalmarhems fastighetskontor på Arrheniusgatan 4.

– Som ett led i vårt hållbarhetsarbete känns det extra roligt att även kunna erbjuda alla i stadsdelen Oxhagen bättre förutsättningar att vara en del av dELbilspoolen. Frågan kring våra kunders resvanor och transportval är i högsta grad intressant för oss. Våra kunder är kärnan i vår verksamhet och som hyresvärd för mer än 5 000 hushåll har vi stora möjligheter att påverka. Det är viktigt att ge bra förutsättningar för våra kunder att göra klimatsmarta resval, säger Per Stephani, vd Kalmarhem.

Som medlem i dELbil har du tillgång till 100% eldrivna fordon och gynnar både miljön och din plånbok. Kalmarhem bjuder dig som bor hos oss på halva månadskostnaden, bor du i en student eller ungdomsbostad bjuder vi dig på hela! Du slipper alla tråkiga utgifter som kommer med bilägandet och betalar istället enbart för den tid du behöver bilen.
För veckohandling, ut till golfbanan eller varför inte planera in en svemesterhelg med en Tesla?
dELbilspoolen underlättar vardagen med en lösning som är hållbar, enkel och smart.

Efter detta tillskott består dELbilspoolen av 16 elbilar med olika prestanda och räckvidd. 12 av bilarna är stationerade i centrala delar av Kalmar, två i Hansa city och numer två i Oxhagen.

 

Läs mer om hur det fungerar och registrera dig på Move about!

Kampanjkoder för Kalmarhemserbjudandet hittar du på Mina sidor.