Du är nu vid innehållet

Nu inför vi rökfritt boende i all vår nyproduktion!

Publicerad: 7 januari, 2019

Från och med den 1 januari 2019 inför vi rökfria bostäder i all vår nyproduktion. Detta innebär att den egna bostaden inklusive gemensamma ytor ska vara helt fria från rökning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en hälsosam och trivsam boendemiljö i rökfria bostäder och vi är övertygande om att detta kommer ge en ökad trivsel och bidra till en bättre grannsämja!

Beslutet innebär att samtliga av våra nyproducerade bostäder där kontrakt skrivs från den 1 januari 2019 ska vara rökfria.

Tillträdande kunder kommer få skriva på en överenskommelse i form av ett villkorstillägg till hyresavtalet om att inte röka i sin bostad. Förbindelsen gäller såväl för boende som besökare till bostaden.

  • Förbudet innefattar den egna bostaden samt eventuell balkong eller uteplats, trapphus, gemensamma utrymmen och i anknytning till fastigheten.
  • Rökfritt innefattar även e-cigaretter och vattenpipor.

Våra första rökfria bostäder kommer kunna erbjudas i Påryd. Uthyrningen planeras starta i mitten av januari med inflyttning under juni 2019, och det rör sig om tio nyproducerade marklägenheter.