Konvaljen

Konvaljen

I kvarteret Konvaljen bor du i ett naturskönt och lugnt kvarter beläget cirka 2 kilometer söder om centrum. Som boende i kvarteret Konvaljen har du cykelavstånd till stadskärnan samtidigt som en otroligt vacker natur finns alldeles runt hörnet

Kvarteret Konvaljen består av åtta stycken höghus där majoriteten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I kvartersområdet finns flera gemensamhetsytor för grannarna att umgås på, en lekplats för små barn och stora gräsytor som gärna bjuder in till bollspel. Här finns även en gemensam fritidslokal som är möjlig att boka för dig som är hyresgäst. Miljöhus för sorterade sopor finns i området. Matavfall och husavfall slängs i moloker som finns där intill.

Stensbergsvägen 13- 23

På Stensbergsvägen 13-23 finns en gemensam tvättstuga i varje hus, denna hittar du vid källarentrén. Hiss finns likaså i samtliga hus och tar dig till alla våningsplan utom till våningsplan 1 (gäller ej Stensbergsvägen 21).

Gemensamhetsgarage under husen på 13-23 och parkeringsplatser i anslutning till kvarteret finns att hyra och är endast avsedda för boende i Konvaljen. Här finns även laddplats att hyra för dig med elbil!

Stensbergsvägen 11 – Kajalen

I det vi kallar för ”Kajalen” erbjuder vi boende i ett hus som sträcker sig hela 15 våningar högt och som bjuder på fantastiska vyer. Det finns två hissar i huset och här har du tvättmaskin och torktumlare i din bostad.

Under 2018-2020 har det gjorts stora satsningar på kvarterets utemiljö.

Fakta

  • Adress: Stensbergsvägen 11, Stensbergsvägen 13-23
  • Byggnadsår: 1920 (Falkenbergshuset), 1972 (Stensbergsvägen/Konvaljen) och 2017 (Kajalen)
  • Hustyp: 15 våningshus och sjuvåningshus
  • Antal lägenheter: 204 och 86
  • Lägenhetsstorlekar: 1 rum med kokvrå, 1-4 rum och kök
  • Fastigheterna är utrustade med passersystem
  • Individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning (Stensbergsvägen 13-23)