Konvaljen Nya

Konvaljen Nya

I kvarteret Konvaljen (nya) bor du i ett naturskönt och lugnt kvarter beläget cirka 2 kilometer söder om centrum.

Som boende i kvarteret Konvaljen har du cykelavstånd till stadskärnan samtidigt som en otroligt vacker natur finns alldeles runt hörnet.

Ståthållaregatan 44 A-B

Här erbjuder vi lägenheter om 2-4 rum och kök med en öppen planlösning i två åttavåningshus. På översta våningen i respektive hus erbjuder vi två etagelägenheter.  Samtliga lägenheter har balkong och den gemensamma tvättstugan hittar du i källarplan. Hiss finns i husen.

Ståthållaregatan 44 D, E, F, G, H, J

Här erbjuder vi lägenheter i ett tvåvåningshus som även går under namnet Blåkulla. Lägenheterna vi erbjuder här är delvis i etage, och samtliga har uteplats eller balkong och tvättpelare i badrummet. I närheten finns ett gemensamt miljöhus som delas tillsammans med Stensbergsvägen (Gamla Konvaljen). En gemensam fritidslokal finns att hyra i området. Gemensamhetsgarage och parkeringsplatser i anslutning till kvarteret finns att hyra för dig som bor här.

Under 2019-2020 kommer det göras stora satsningar på kvarterets utemiljö.

Fakta

  • Adress: Ståthållaregatan 44 A-B, D-J
  • Byggnadsår: 1994
  • Hustyp: två- och åttavåningshus
  • Antal lägenheter: 82
  • Lägenhetsstorlekar: 2-4 rum och kök
  • Fastigheterna är utrustade med passersystem (Ståthållaregatan 44 A-C)

Underhåll

Badrumsrenovering

Planerad start 23 februari 2021 / Beräknas klart 30 juni 2021

Badrumsrenovering utförs i kvarteret Konvaljen (Blåkulla, Ståthållaregatan 44D-H,J). Renoveringen omfattar ny golv- och väggmatta, arbetsyta (bänkskiva), väggmonterad inredning, dusch med vikbara duschväggar, handdukstork, nya vitvaror, nytt porslin samt ommålning av tak och fönstersmyg.