Städare sökes för arbete under sommaren 2019!

Du är nu vid innehållet

Städare, sommar 2019

Två städare sökes för arbete under sommaren 2019!

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med städning av Kalmarhems studentbostäder. Städningen består till stor del av städning av studentkök men också andra gemensamma studentutrymmen och studentbostäder. Kalmarhem arbetar efter mottot ”Helt & Rent, Tryggt & Snyggt” och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, gärna med städerfarenhet och som tycker om varierande uppgifter i ditt arbete.

Det är viktigt att du är en person som bemöter våra kunder på ett trevligt och professionellt sätt.

Du ska vara självgående och kunna ta eget ansvar för vad som behöver göras i fastigheterna. Du bör ha förmågan att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt att följa instruktioner, göra självständiga bedömningar och fatta beslut.

B-körkort är ett krav.

Vi ställer mycket höga krav på din ansvarskänsla och integritet eftersom du kommer i nära kontakt med våra kunder.

Jobbet

Anställningen är en allmän visstidsanställning på grund av arbetsanhopning och sysselsättningsgraden heltid. Anställningen beräknas löpa från 2019-06-17 till 2019-09-06. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-03-07. Ange tydligt vilken eller, om du söker flera, vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se

Kontakt

Vid frågor vänligen kontakta arbetsledare Ola Eliasson på telefon 0480-44 75 83.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!