Reparatör sökes för arbete under sommaren 2019!

Du är nu vid innehållet

Reparatör, sommar 2019

Två reparatörer sökes för arbete under sommaren 2019!

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med olika typer av reparationer i Kalmarhems fastighetsbestånd. Reparationerna omfattar arbete i och kring fastigheterna men även hemma hos kund. Kalmarhem arbetar efter mottot Helt & Rent, Tryggt & Snyggt och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Du är händig och tycker om varierande uppgifter i ditt arbete.

Du har goda kunskaper inom snickeri- och/eller VVS-området.

Du ska vara självgående, kunna ta eget ansvar och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt att följa instruktioner.

Det är viktigt att du är en person som bemöter våra kunder trevligt och professionellt. Vi ställer höga krav på din ansvarskänsla och integritet då du som reparatör kommer i nära kontakt med våra kunder.

B-körkort är ett krav och kan du köra med släp är det en merit.

Jobbet

Anställningarna är vikariat som beräknas löpa från 2019-06-17 till 2019-08-23 och sysselsättningsgraden heltid. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-03-07. Ange tydligt vilken eller vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Olsson på telefon 0480-44 75 15.

 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!