Fastighetsskötare sökes för arbete under sommaren 2019!

Du är nu vid innehållet

Fastighetsskötare, sommar 2019

Fyra fastighetsskötare sökes för arbete under sommaren 2019!

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med olika typer av sysslor i våra fastigheter. Arbetsuppgifter består bland annat av ”rondering” för att kontrollera att allt är helt, rent, tryggt och snyggt i källare, tvättstugor, trapphus, ute på gårdarna och i miljöhusen. Du kommer även att utföra ”möbelrensningar”, ”cykelrensningar”, ljuskällsbyten, lättare måleriarbeten och liknande. Du jobbar i nära samarbete med våra bovärdar som kommer handleda olika arbetsuppgifter i olika områden. Kalmarhem arbetar efter mottot – Helt & Rent, Tryggt & Snyggt och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Du bör ha en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt för att följa instruktioner, göra självständiga bedömningar och fatta beslut.

B-körkort är ett krav och kan du köra med släp är det en merit.

Vi ställer höga krav på din ansvarskänsla och integritet då du kommer i nära kontakt med våra kunder.

Jobbet

Anställningen är en allmän visstidsanställning på grund av arbetsanhopning och sysselsättningsgraden heltid. Anställningen beräknas löpa från 2019-06-17 till 2019-08-23. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-03-07. Ange tydligt vilken eller, om du söker flera, vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se

Kontakt

Vid frågor vänligen kontakta arbetsledare Ola Eliasson på telefon 0480-44 75 83.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!