Bovärd sökes för arbete under sommaren 2019!

Du är nu vid innehållet

Bovärd, sommar 2019

Bovärd sökes för arbete under sommaren 2019!

Kalmarhem söker dig som under sommaren vill arbeta med olika typer av sysslor i våra fastigheter för att stötta upp under semesterperioden. En bovärd hos oss är en person som på ett ansvarsfullt och trevligt sätt ger hyresgäster den information, enklare reparation, tillsyn, rondering, enklare besiktning och liknande som behövs i anslutning till bolagets fastigheter.

Arbetsuppgifter består bland annat av utförande av arbetsordrar, kvalitetskontroll av leveranser, inspektion av brandskydd, enklare besiktningar och ”rondering” för att kontrollera att allt är helt, rent, tryggt och snyggt i våra kvarter. Du kommer även att utföra ”möbelrensningar”, ”cykelrensningar”, ljuskällsbyten och liknande. Kalmarhem arbetar efter mottot – Helt & Rent, Tryggt & Snyggt och strävar efter att skapa en positiv livsmiljö för människor i Kalmar kommun.

Din profil

Du bör ha en god förmåga att planera ditt arbete på ett strukturerat sätt samtidigt som du har lätt för att följa instruktioner, göra självständiga bedömningar och fatta beslut.

B-körkort och gymnasieutbildning är ett krav och kan du köra med släp är det en merit.

Vi ställer höga krav på din ansvarskänsla och integritet då du kommer i nära kontakt med våra kunder. Meriterande är om du har kunskaper om ronderingsarbete och lägenhetsbesiktning men så länge du är rätt person, lär vi dig fastigheter!

Du har god förmåga att utföra enklare reparationsarbeten inom snickeri, vvs och el.

Tjänsten ställer krav på förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter med bibehållen effektivitet och kvalitet i det du levererar.

Jobbet

Anställningen är en allmän visstidsanställning på grund av arbetsanhopning och sysselsättningsgraden heltid. Anställningen beräknas löpa från 2019-05-27 till 2019-08-23. Du ersätts med lön och villkor enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-03-07. Ange tydligt vilken eller, om du söker flera, vilka tjänster du söker. Bifoga CV och personligt brev och skicka din ansökan till melinda.jonsson@kalmarhem.se

Kontakt

Vid frågor vänligen kontakta arbetsledare Ola Eliasson på telefon 0480-44 75 83.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!