Vill du vara med och utveckla framtidens Kalmar?

Du är nu vid innehållet

Byggprojektledare

Vi söker en projektledare inom byggnation som vill utveckla framtidens Kalmar!

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Kalmar genom ett av branschens roligaste jobb? Har du en stark drivkraft att leda projekt framåt, erfarenhet av byggproduktion och förmågan att vara serviceinriktad och skapa goda affärsrelationer? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om tjänsten

Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande nyproduktions- och underhållsprojekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på nyproduktion samtidigt som vi underhåller, utvecklar och energieffektiviserar våra befintliga fastigheter, söker vi nu en projektledare inom byggnation.

Som projektledare inom byggnation hos Kalmarhem bidrar du till stadens utveckling genom att leda våra bygg- och underhållsprojekt från start till mål. Tillsammans med ditt team driver du såväl mindre som större projekt. Arbetet kan omfatta hela eller delar av byggprocessen, där du fungerar som den drivande projektledaren. Du styr med stöd av dina kollegor projektets omfattning, kvalitet, tidsplanering och kalkyl till bästa möjliga resultat för våra kunder och för oss.

Vem är du?

Gillar du utmaningar och att vara med där det händer, är det här tjänsten för dig. För att trivas i tjänsten som projektledare inom byggnation är du trygg i att leda projekt, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att jobba självständigt såväl som i team.

Du är initiativrik, strukturerad och har en hög social kompetens. Det är viktigt att du delar Kalmarhems värdegrund: tillsammans, hållbar, nytänkande och stolthet. Därtill är du lyhörd och har modet att fatta beslut och ta tag i saker samtidigt som du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:

  • relevant utbildning/erfarenhet inom byggnation och projektledning
  • erfarenhet av entreprenadupphandlingar
  • erfarenhet av förstudier, projektutveckling och bostadsproduktion är meriterande
  • erfarenhet av arbete i partnering är meriterande
  • en förkärlek för system och teknik som kommer ge dig en hög framkomlighet i ditt arbete
  • B-körkort

Om oss

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet. Vi har flera uppstartade och kommande byggprojekt vilket i sin tur genererar nya hem för människor som vill bo i Kalmar. För att kunna möta framtiden med våra nya och befintliga behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.

Här kan du läsa mer om oss

Är du intresserad?

Sista ansökningsdag är 2020-10-02. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@kalmarhem.se. När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter enligt Kalmar kommunkoncerns integritetspolicy.

Är du nyfiken och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Lars Olsson på telefon 0703- 44 75 15 eller lars.olsson@kalmarhem.se. Vill du veta mer om Kalmarhem och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Adam Andersson på telefon 0703 -44 75 88 eller adam.andersson@kalmarhem.se

Välkommen med din ansökan!