Du är nu vid innehållet

Arbetsledare

Är du en arbetsledare som brinner för service i världsklass?

Har du ledarerfarenhet, intresse för fastigheter och förmågan att vara serviceinriktad och skapa goda relationer? Vill du ha en tjänst med omväxlande arbetsuppgifter där du planerar, leder och fördelar arbete? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om tjänsten

Vår mission är att skapa hem för alla. Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande underhålls- och nyproduktionsprojekt, vilket i sin tur genererar nya hem för människor som vill bo i Kalmar. För att kunna möta framtiden inom den avdelning som är vår länk mellan hyresgäst och fastighet söker vi nu en arbetsledare till vår Boservice.

Som arbetsledare är du strukturerad och kan implementera arbetssätt och processer i dina grupper och ibland även över avdelningar i ett nära samarbete med övriga arbetsledare på Kalmarhem. I avdelningens uppdrag genomförs kontroller för trygghet och säkerhet, enklare reparationer, besiktningar, tillsyn för helhetsintryck etc. som service till våra hyresgäster och fastigheter. Du är viktig i medarbetarnas vardag, för våra hyresgäster och för avdelningen genom att på operativ nivå organisera personal och resurser mot resultat och mål.

I tjänsten har du en rådgivande och stöttande roll till marknadschefen som har det yttersta personal-, budget- och resultatansvaret för avdelningen som består av 15 medarbetare. Du bistår marknadschefen med framtagande och uppföljning av avdelningsmål, administration, dokumentation och personalfrågor. Med hjälp av vår Kundbarometer fångas behov gällande fastighet och hyresgäst så att vi kan leverera planer för att utveckla verksamheten mot vårt övergripande mål att öka kundförtroendet inom gruppens områden.

Vem är du?

För att trivas i tjänsten som arbetsledare är du trygg i ditt ledarskap och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att möta människor med olika erfarenheter och bakgrund, samt drivs av att motivera och engagera medarbetarna i arbetsgruppen. Det är viktigt att du delar Kalmarhems värdegrund: tillsammans, hållbar, nytänkande och stolthet. Därtill är du lyhörd och har modet att fatta beslut och ta tag i saker samtidigt som du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:

• erfarenhet av att planera, leda och fördela arbete för medarbetare
• minst 5 års erfarenhet av arbetsledande roll
• relevant utbildning/erfarenhet inom arbetsledning och arbetsmiljö är meriterande
• en förkärlek för system och teknik som kommer ge dig en hög framkomlighet i ditt arbete som arbetsledare
• B-körkort

Om oss

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet. För att kunna möta framtiden med våra nya och befintliga behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.

Här kan du läsa mer om oss

Är du intresserad?

Sista ansökningsdag är 2020-12-08. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@kalmarhem.se. När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter enligt Kalmar kommunkoncerns integritetspolicy.

Är du nyfiken och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Kindberg Johansson på telefon 0480- 44 75 23 eller maria.kindberg-johansson@kalmarhem.se. Vill du veta mer om Kalmarhem och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Adam Andersson på telefon 0480 -44 75 88 eller adam.andersson@kalmarhem.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Texten uppdaterades: 18 november, 2020