Du är nu vid innehållet

Om oss

Kalmarhem är den största hyresvärden i Kalmar kommun med närmre 5 000 lägenheter, varav ca 1 000 studentlägenheter och ca 27 000 m² kommersiella lokaler.

Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag vars verksamhet kännetecknas av trygghet, långsiktighet och en hög servicenivå

Tillsammans drivs vi av vår vision om att vår verksamhet och våra hyresgästers livsmiljö ska vara hållbar, byggas med nytänkande och ge stolthet. Tillsammans skapar vi hem för alla!

Vi arbetar aktivt för en hållbar utveckling och ett hållbart boende där hushållning med jordens resurser är en viktig del. Det hållbara boendet innefattar såväl social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet, vilket är grunden för all vår verksamhet. För våra hyresgäster innebär detta att de ska erbjudas ett boende till en rimlig kostnad, i en stimulerande och trygg miljö samtidigt som vi tillsammans ska utgöra en så liten belastning på miljön som möjligt.

Vi vill bli värdsbäst. Bäst på att vara hyresvärd helt enkelt. Men inte nog med det, vi vill bli värLdsbäst i Kalmar. Genom att agera på en lokal marknad vill bli bli bäst på att göra världen lite bättre. Redan idag är vi tillsammans med Linnéuniversitetet till exempel värdar för internationella studenter som kommer från världens alla hörn. Vi är värdar för en solpark som ger världen förnybar el. Vi är värdar för företag som söker sig till Kalmar från andra geografiska hörn för att utvecklas här. Vi är värdar för människor som flytt från världens alla oroliga hörn. Vi finns här för dig när du söker ny bostad, flyttar in, under tiden som du bor hos oss och till slut väljer att flyttar ifrån oss.

Vårt organisationsschema

 

 

 

 

 

(Klicka på bilden för att förstora den)

Verksamhetsberättelse och årsredovisning

Kalmarhems årsredovisning 2018