Påryd

Under 2018-2019 uppför Kalmarhem 10 marklägenheter i trivsamma Påryd.

Påryd är ett lugnt och lantligt samhälle beläget ca 3 mil sydväst om Kalmar. Med sin centrala placering i kommunens södra del ger det dig närheten till Karlskrona, Torsås, Emmaboda och Nybro.

I Påryd bor du i ett barnvänligt område intill vackra naturomgivningar, motionsslingor och elljusspår. Här finns en matbutik med ombudsfunktioner för apotek, post, spel och systembolag. Skola, lekplats, utomhusbad, sporthall, isbana, ridhus och ett litet lantcafé finns i närområdet.

Tillsammans med Kalmar Kommun har vi sett att det finns ett underlag för fler bostäder i Påryd, inte minst för att du som vill bo här ska ha flera olika boendeformer att välja mellan. Med det i tankarna uppför vi nu 5 nya enplanshus med sammanlagt 10 lägenheter om tre rum och kök. Lägenheterna blir dessutom det första rökfria boendet som vi med glädje kan erbjuda våra kunder! (här kan du läsa mer om rökfritt boende).

I Påryd vill vi skapa hem för den som vill njuta av natur- och familjeliv. Här erbjuds bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Lägenheterna har genomgående ljusa materialval och från det rymliga vardagsrummet når du en härlig uteplats i markplan.

Hållbarhet är något som ligger oss varmt om hjärtat och du som bor hos oss ska erbjudas en sund och trygg boendemiljö med låg miljöpåverkan. I Påryd bor du i hus som tack vare sin unika sammansättning av sandwichlimmat isoleringsmaterial och solceller ger en betydligt lägre energiförbrukning än genomsnittet.

Fakta

  • Adress: Pårydsgatan 11A, B, C, D, E, F, G, H, J, K
  • Antal bostäder: 10
  • Antal rum: 3
  • Yta: 73 kvm
  • Bilparkering: En (1) parkeringsplats ingår till varje bostad
  • Rökfritt boende
  • Inflyttning: oktober 2019