På kartan ser du vår nyproduktion.

Nyproduktion

Att vara med i debatten om Kalmars framtida utveckling är en självklarhet för oss!

Vi arbetar strategiskt för att skapa möjlighet till att bygga nya, attraktiva bostäder och möta den ökade efterfrågan på hyresrätter samtidigt som vi medverkar till ett attraktivt Kalmar.  Att hitta platser där människor vill bo över tid är något som vi är väldigt måna om.

Hur söker jag nyproduktion?

All uthyrning sker via vår hemsida. Tänk på att du måste vara registrerad som sökande för att kunna anmäla ditt intresse. Läs mer och registrera dig här!

Mobiltäckning i nybyggda hus

I dagens nyproduktion byggs det mer energieffektivt än tidigare, vilket bland annat innebär tätare fasader och fönster. I kombination med användning av allt högre frekvenser i mobilnätet kan det medföra att signalerna har svårare att tränga igenom täta material. Detta kan i sin tur leda till en sämre inomhustäckning i nybyggda hus.

Vad kan jag göra för att förbättra min mottagning?

  • Installera en signalförstärkare. Detta görs i samråd med din mobiloperatör.
  • Ring genom wifi-samtal. Använd länkarna nedan för att läsa mer om hur du går tillväga.

Telenor – wifi-samtal

Telia – wifi-samtal

Rökfritt i all vår nyproduktion

Den 1 januari 2019 införde vi rökfria bostäder i all vår nyproduktion. Detta innebär att den egna bostaden inklusive gemensamma ytor ska vara helt fria från rökning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en hälsosam och trivsam boendemiljö i rökfria bostäder och vi är övertygande om att detta kommer ge en ökad trivsel och bidra till en bättre grannsämja! Läs mer om beslutet här