Du är nu vid innehållet

Konvaljen

I kvarteret Konvaljen satsar vi totalt 33,6 mkr, varav 16,8 mkr i bidrag. Här planerar vi för sociala platser för aktivering och återhämtning för alla. Välkomnande angöringsplatser, ytor för samvaro, grönska, lekytor för småbarn och jämställd aktivitetsyta för ungdomar. Vi planerar också för gemensamhetsytor med möjlighet till grill och bekväm möblering för umgänge.

När kommer produktionen att pågå? 

Här kommer det inom kort finnas information om när produktionen beräknas pågå.

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer nu?

Uppdatering v.41 (uppdaterad 2019-10-11)

Nu närmar det sig byggstart för upprustningen av din nya utemiljö. Under v.42 kommer vi tillsammans med vår upphandlade entreprenör NCC påbörja etableringen av utrustning som krävs för att kunna utföra arbetet i ditt kvarter. Inom de närmsta två veckorna kommer vi även utföra en drönarflygning i ditt kvarter i syfte att inspektera och dokumentera inför kommande byggstart.

I samband med byggstarten kommer vi placera en anslagstavla i din trappuppgång där kommer vi anslå mer detaljerad information och hålla dig löpande uppdaterad om vad som händer runt din bostad. Samma information kommer även publiceras här, på vår hemsida. 

Skulle något oförutsett hända där vi snabbt behöver komma i kontakt med dig kan vi komma att skicka ut denna information via sms. Det är därför en god idé att kontrollera att vi har aktuella kontaktuppgifter till dig för framtida utskick. Dina kontaktuppgifter uppdaterar du inne på Mina sidor.

Produktionen beräknas pågå mellan oktober 2019 till oktober 2020 med ett planerat uppehåll under v.52 t.o.m. v.1. Arbetstiderna beräknas till 07.00 – 18.00 måndag – fredag.

Arbetet kommer inledningsvis att påbörjas på ”däcken” utanför Stensbergsvägen 23,13 och 15. För att underlätta arbetet för vår entreprenör ser vi gärna att du, som bor på någon av ovan nämnda adresser, använder dig av källaringången istället för huvudentrén när du ska ta dig till och från din bostad. Detta gäller även vid i och urlastning. Tack på förhand.

Uppdatering v.33 (uppdaterad 2019-08-16)

Måndagen den 19/8 arrangeras en kundträff där du som bor i kvarteret välkomnas att ta del av ett reviderat förslag på din nya utemiljö. Mötet hålls i Gula stugan mellan 16.00 – 18.30 och vi bjuder på fika. Representanter från Kalmarhem, BSV, NCC och Hyresgästföreningen finns på plats för att besvara eventuella frågor och ta emot synpunkter från dig som kund. Varmt välkommen!